No niin, nyt on reilu kuukaisi tullut "elbailtua". Syödä olen koittanut järkevästi, mutta kevään juoksutavoitteeseen päästyäni herkkuja on tullut nautittua enemmän kuin tarpeeksi. Paino kävi jo melkein "oikeilla" kymmenlukemilla vain karvan päälle 60kg, mutta tässä elbaillessa on paino kivunnut takaisin 62kg.

Tuo juoksutavoite oli Tukholman maraton ja se tuli juostua :D Ja siellä tavoite täyttyi - maaliin pääsin!

 

Nyt on aika jatkaa kohti ihannepainoa ja olemuksen keventämistä, ja syksylle asetetaan uusi juoksutavoite. Toista maratonia en kyllä tällevuodelle tavoittele, mutta puolikkaan aikaa yritän parantaa.

 

Nyt olisi tarkoitus superdietin ruokavaliota mukaillen (toki huomattavasti reilummilla hiilareilla) ja varsinkin ateriarytmia mahdollisimman hyvin noudattaen tehdä neljä juoksulenkkiä viikossa ja lisäksi jos kolme kertaa viikossa jaksaisi käydä salilla niin paino ei voi kuin laskea. Katsotaan miten nämä kesätyöt hakaloittavat tuota ruokailun rytmittämistä. Tällä hölläilyvälillä on juominen tahtonut unohtua, mutta senkin asian yritän taas korjata.

 

Yritän myös taas aktivoitua tämän blogin suhteen, samallahan tänne päivittelee, kuin kirjaa My Asicsiin juoksulenkkejä, jos edes kerran - kaksi viikossa.