No niin, tänään sitten päättyi SD minun osaltani.

 

Aamupalaan lisäsin vähän kaurahiutaleita, jotta pääsin hyvälle lenkille. Ja oi kyllä, 10km lenkki luisti lähes höyhenen kevyesti, sykkeet pysyi kurissa ja oli jopa vaikea ylläpitää aivan optimaallista syketasoa. Kyllä se nyt on soronoo SD!

Alkuviikon mielipaha on suurimmaksi osaksi poissa, vähän vain harmittaa, etten tehnyt tätä ratkaisua aikaisemmin... No ihan täysin en SD:n ohjeita hylkää. Ateria rytmistä pyrin pitämään kiinni, samoin veden juonnista. Lisärainteita syön niin kauan kuin niitä nyt riittää, mutta lisää en osta. Mutta nyt saa taas syödä ihan kunnon salaattia tomaatin ja punaisen paprikan kanssa :D Ehkäpä ensiviikolla herkuttelen myös paahtoleipäkuutioilla salaatin seassa, slurps. Niin ja ne herkut pysyy pannassa alkukesään saakka :)


Monet tuolla foorumilla on valitellut ruokavalion kalleutta. Itselle dietti tuli maksamaan noin 16€/pv kaikkine kuluineen (tuossa on loppuviikonkin ruokapuoli laskettuna mukaan), mutta minulla olikin marjat pakastimessa ja mehukeittoa ostin vain lomalla pieneksi herkutteluksi. Minulla on yeensä mennyt ehkä 50-70€ viikossa ruokaan, eli kyllähän tuo kalliimmaksi tuli, kuin perusruokavalio. Toisinaan olen tietysti tuon lisäksi syönyt ruokalassa. Ja toki sitten niitä kaikenmailman herkkuja on tullut vedeltyä vielä lisäksi... No nyt täytyy sitten vielä tarkkailla, että paljonkos oman pään mukainen dietti tulee maksamaan.