Torstaina tein extempore päätöksen aloittaa Fitfarmin superdietin, kun näin Facebook mainoksen juuri alkavasta nettivalmennuksesta. Tilasin samalla nettikaupasta tarvittavia lisäravinteita, mutta en kyllä kaikkia suositeltavia latauksia ja burnereita.. ei kukkaro kestä.

Eihän dietti ihan sitä ollut, kun ajattelin, mutta varmasti kiloja lähtee. Se vähän epäilyttää, kun ruokavaliossa ei oteta mitenkään huomioon alkupainoa. Totta kai 120kg diettaaja laihtuu enemmän kuin 80kg diettaaja, jos syövät saman verran. No mielenkiinnolla odotan. Täytyy toivoa, että jaksaisin lisäksi tehdä edes 2 maratonille valmentavaa lenkkiä viikossa. Katsotaan, miten menee.

Alkupainoni on 65kg, joten ylimääräistä painoa minulla on tällähetkellä noin 10kg. Jos tässä kuuden viikon aikana kuitenkin saisi pudotettua kilon viikossa, niin siihenkin olisin tyytyväinen. Katsotaan sitten onko intoa jatkaa tarjouskampanjaa Superdietti exrtaa.

 

Nyt viikonloppuna olisi sitten tarkoitus vielä vähän nautiskella, leivon marjapiirakkaa ja laitan sitten loput annospaloina pakastimeen juusokakun seuraksi. Kanttarellikastiketta, tom khata ja tietenkin ruisleipää tulee vielä syötyä ennen kuin ne joutuvat kuudeksi viikoksi pannaan.

 

Normaali perusruokavalioni on jo melko terveellinen, ongelmani onkin ollut lähinnä annoskoot ja hetken mielijohteiden herkuttelu. Superdietin ateriat ovat hyvin lähellä sitä mitä muutenkin syön. Mehukeittoja en rupea ostelemaan, koska pakastimeni on täynnä sokeroimatonta mehumaijamehua, jonka suhteutan Finelin antaman ravintosisältöarvion mukaan vastaavaksi määräksi. Juominen tulee tuottamaan ongelmia, koska juon normaalisti aivan liian vähän. Yritän kyllä juoda aina enemmän, mutta se vain unohtuu. Nyt vain vesikannu kokoajan viereen :D

 

Kallistahan tämä on, lisäravinteet maksoivat paljon, varsinkin kun ei ole tietotaitoa kilpailuttaa suositeltuja ja sitten mitä voi korvata muutamalla erillisellä vähän "normaalimmalla" tuotteella. Toki tuo aikaisempi herkuttelukin on ollut melko kallista. Kaikestä syömistäni kuluista pidän nyt kirjaa ja katsotaan, mitä lopullinen päiväkohtainen hinta sitten on. Eli (valmennus+lisäravinteet+dietinmukainen ruoka)/42.

 

Illalla vielä otetaan ennen -kuvat.