Viikko 2 on ollut haastava aikataulullisesti. Taisin päivystysnukkumisillani pilata koko ensimmäisen viiko aineenvaihdunnan käynnistelyn, kun keskiviikko meni pelkän aamupalan ja välipalapatukan turvin nukkuessa. Vaikean aikataulun takia jäi muitakin aterioita väliin, ja parina pitkänä päivänä söin ylimääräiset välipalat.

Ruoat kyllä yleisesti ottaen maistuu, eikä nyt minkään aterian kanssa ole ongelmaa, kun treeniaamujen aamupalaltakin jäi kaurahiutaleet pois. Leuat kaipaisi useammin tekemistä, mutta sitä olen pyrkinyt helpottamaan purkalla. Tänään kokkailin taas ensiviikon ruoat valmiiksi ja hyvää tuli, tietenkin :D.

Tuo valvominen kyllä sai mieliteot valloilleen, mutta kovasta kuolaamisesta huolimatta mitään herkkuja ei siis tullut vedeltyä. Jos en tällä dietillä olisi, olisi varmasti viikon aikana mussuteltu suklaalevy jos toinenkin. Tänään teki niin kovasti mieli jotain hyvää, että vaihdoin välipalan rahkan proteiinipatukkaan. Pahimman terän se makeanhimosta vei, mutta silti sitä suklaata kaipaa!

 

Aerobiset jäi tälläviikolla kokonaan tekemättä, pitkien kiireisten päivien takia. Hienot aurinkoiset lenkkikelit, meni pakollisten menojen takia sivu suun. Tänään olisin ehtinytkin, mutta laiskuus oli liian ylitsepääsemätön, kun kelikään ei ollut niin keväinen. Treenejäkään en tällä viikolla tehnyt kuin kahtena päivänä. Maanantaina kotitreeni 2 ja lauantaina kotitreeni 1+2. Ensiviikolla sitten uudella sykkeellä. Huominen "lepopäivä" aloitetaan siis reippaalla aamulenkillä.

 

Tuota loppukevään juoksutavoitetta ajatellen, olen miettinyt noista aamuaerobisista luopumista. Että tekisin sen neljä lenkkiä syötyöni juoksukuntoa kasvattavina. Kiire silläsaralla painaa päälle. Välillä muutenkin miettii, että onko tässä dietissä mitään järkeä. Pudotettavaa toki on, mutta onko tämä juuri tällähetkellä se järkevin tapa. No, huomenaamulla on punnitus ja mittailut, niin sieltä toivottavasti sitä motivaatiota sitten pursuaa. Ja ensiviikko on suhteellisen kevyt aikataulultaan, niin kun rytmitys on helpompaa niin varmasti sekin lisää motivaatiota.