Maanantain punnitus oli lievä pettymys. Pudotusta 1,8kg lähtötilanteeseen nähden. Muutamia senttejä oli lähtenyt, mutta lähinnä rintavarustuksesta. Olihan vyötäröltäkin lähtenyt 2 cm, mistä pitäisi olla tyytyväinen, koska se on juuri sitä huonoa vatsaontelon rasvaa..

 

Evästelyt sujuvat pikkuhiljaa jo rutiinilla, ja vaatii koko ajan vähemmän ja vähemmän keskittymistä. Viikonlopuksi olen lähdössä reissuun ja eilen kuitenkin meni sitten jonkin aikaa, kun varmistuksen varmisti, että kaikki ateriat on valmiina ja kaikki tulee mukaan. Saapa nähdä mitä ystävät, tuumaavat kipoista ja kupeista sun muista purnukoistani :)

 

Intoa diettiin on tälläviikolla ollut kuitenkin taas paremmin, vaikka välillä kapinahenki yrittää nousta pintaan foorumia lukiessa. Osa vastauksista on ristiriitaisia ja toisinaan vastaukset ovat selkeästi vasten omaa tietämystä. Kovasti ainakin tekee mieli kyseenalaistaa. Torstaita ja ensiviikon ruokalistaa odotin kuin lapsi jouluaattoa. "Mitä tälläkertaa tiputetaan?" Olin jo ajatellut, että tankkauspäivänä nautiskelen hyvää tuoretta vaaleaa leipää ja paahdettua ruisleipää ja tietenkin vähän karkkia, ehkä jopa pääsiäismunan. No tankkauspäivän ohjeet tuli ja tsemppi tehdä ohjeiden mukaan. Jos tähän saakka olen mennyt näin hyvin ohjeiden mukaan, miksi tässä sitten rikkoisin? Tälläviikolla ei ole edes ollut kovin kovia makeanhimoja, niin nyt ainakin ajattelisin, että ohjeiden mukaan mennään. 60g kaurapuuro kyllä vähän hirvittää...

 

Aamuaerobiset hylkäsin. Tunnin peruskuntolenkki päivällä pitäisi ajaa asian. Tälläviikolla, en niitäkään kuitenkaan ole ehtinyt kuin yhden tekemään. Salitreenien päälle on tullut kaksi puolentunnin hyväsykkeistä pyöräilyä kotiin, josko ne korvaisi yhden? Onhan tässä vielä pari päivää aerobisillekin. Salilla on ollut mukava käydä treenaamassa, kun tälläviikolla olen ehtinyt sinne hiljaisiiin aikoihin. Vähän siellä kyllä kerää katseita poukkoillessaan laitteelta toiselle. Tänään vielä kahvakuulailua ja sunnuntaina sitten kotijumppaa, niin saadaan viikon suoritukset kuitattua.

 

Seuraavat kaksi viikkoa ovat taas aikataulullisesti haastavat. Torstaina pääsen kuitenkin heittämään vapaalle ja matkustan Lapin hiihtomaille pääsiäisen pyhiksi. Tuo runsasruokainen, pakkolepoinen tankkauspäivä sopiikin torstain automatkalle, kuin nenä päähän :D

 

Tällähetkellä kuitenkin kaikenkaikkiaan hyvillä mielin jatketaan diettiä, vaikka tuntuvia muutoksia ei vielä ole tapahtunut. Kaikesta huolimatta foorumilla lohdutetaan, että todelliset muutokset voivat käynnistiyä vielä vaikka vasta tankkauspäivän jälkeenkin.