Tänään aamuherätys oli vähän kivuttomampi. Mutta kiire sinne opetukseen tuli kuitenkin.

Ja tuo ounastelemani sykkeen karkailu tapahtuikin jo tänään. Luulin, että vasta loppuviikosta olisi enemmän huomannut, mutta ei vain pystynyt "hölkkäämään" kuin alamäessä ja tasaisella. Voi voi. No niitä päiväjuoksuja pitää varmaan tehdä, että syke on helpommin hallittavissa ja juoksutavoitettakin kohti tulee treeniä.

 

Aamupalalla oli tänään valkuaismunakas, ja paljon helpommin sai syötyä, kun eilisen rahkakaurahiutalepläjäyksen.

 

Juominen on painottunut lähinnä aterioiden yhteyteen, minkä takia sitten syömisen jälkeen pitää hypätä vessassa. Tasaisemmin varmasti pitäisi yrittää juoda, mutta ei meinaa muistaa. Juomapulloa pitää ruveta pitämään mukana tai sitten tasatunnein lasillinen, niin tulisi päivän veden juotua. Tätä vähän ihmettelen, että paljasta vettä pitäisi juoda päivän mittaan jopa neljä litraa.. Vähemmästäkin kaikki suolat ja vitamiinit huuhtoutuu. Sen vuoksi sitten pitää ruokaan lisätä 5g/päivä suolaa. Enpä mittaillut ruokia kokkailessa ja luulenpa ettei sitä tullut riittävästi laitettua. Huomenna sitten pitää lisäillä vielä ruokiin. Toisaalta proteiinia syödään niin paljon, että kai se ylimääräinen munuaisten huuhtelu on tarpeen?

 

Vaikka tein suurimman osan kokkailuista sunnuntaina, niin silti kokoajan on mielessä, mitähän piti seuraavaksi syödä ja paljonkos siihen vielä piti paloitella kasviksia ja koskas se seuraavan ruoan aikan nyt oli.. ehkä tämä helpottaa kun elimistö tottuu uuteen rytmiin.

 

Tänään on mukaasti nipistellyt takareisiä ja pakaroita eilisen treenin jäljiltä. Huomenna ajattelin mennä salille kokeilemaan kahvakuulaohjelmaa. Pääsee kokeilemaan minkä painoinen kuula pitisi olla ja onko se niin kivaa, että viitsii kolmekymppiä kuulaan investoida. Mukaan pitää siis pakatatreenivaatteet, palautusjuoma ja hedelmä välipalan lisäksi. Vähän tuottaa ongelmia ehtiä kotiin ja saada aterialle tulevat lohkoperunat valmiiksi.

 

Nukkumaan tekisi jo mieli, mutta vielä pitäisi ainakin tunti odotella ennen iltapalaa ja sitten pääsee.