Kolmas päivä ja tauko aamuaerobisesta.

Monet ovat kyselleet tuolla Fitfarmin foorumilla saako ylimääräisiä liikkua tai aamuaerobisia tehdä joka päivä. Vastaus on ollut ei. Itsestäni se tuntuu oudolta, varsinkin kun en oikein osaa pitää kävellen tehtyä aamulenkkiä edes kunnon liikuntana :) Kyllähän siinä hikikin on tullut, mutta jää kumminkin vähän sellainen laiska tunne. Varmaan vähän samaa vikaa on, kun en koskaan malttaisi juosta niitä peruskuntolenkkejä, kun kunnon sykkeillä rullaa ja tuntuu juoksu muutenkin paremmalta.

 

Tänään oli treenipäivä, joten aamulla oli taas saatava kaurahiutaleet alas. Ottihan se aikansa, mutta tulipa syötyä. Olenkin jo miettinyt, pitäisikö vaihtaa tavoiteryhmää, niin pääsisi eroon noista kaurahiutaleista ;)

 

Salilla kävin kokeilemassa kahvakuulaohjelmaa. Ja ei en aijo ostaa kuulaa itselleni, ei siksi etteikö se olisi ollut kivaa, vaan siksi, että niitä tarvittaisiin kolme. Kroppani lihakset ovat niin epätasapainoiset. Ylöspäin suuntaaviin liikkeisiin riittäisi 6kg kuula, allit kestäisi ehkä 8kg, mutta yläselkä vaatisi ainakin 12kg kuulan. No eipä tuo liene liian haastavaa käydä tekemässä ohjelmaa siellä salilla, kun kortti on. Ohjelma on vain sen verran lyhyt, että tuntuu vähän höntiltä lähteä sinne about 15 minuutin takia. Ja myös tässä tulee oma asennevamma esiin, ei tunnu siltä, että olisi tehnyt riittävästi. Vaikka tänäänkin tuli treenin jälkeen sellainen lievä hetkellinen ellotus, mikä on mielestäni tehokkaan treenin vähimmäisvaatimus.  Jos treenin aikana tai sen jälkeen ei yhtään okseta, on siellä laiskoteltu :)

Ehkä rikon sääntöjä sen verran, että teenkin ohjelman jatkossa toisen kertan pienen palauttavan kuntopyöräilyn tms. jälkeen. No katsotaan miltä lihaksissa huomenna tuntuu :)

 

Treenin jälkeisellä aterialla söin hiilarini tänään perunan muodossa. Ja kyllä se(250g) tuntui paljolta, kun yleensä perunaa syödessäni syön vain yhden pienen perunan, joka olisi ehkä puolet tuosta. Hyvin maustettuna lohkoperunana, se meni kuitenkin oikein mainiosti lohen kanssa:) Kokeilin myös uutta rahkaa, joka oli yleensä käyttämääni Valion rahkaa halvempaa. Se oli kuitenkin niin pahaa, että kyllä pitäydyn siinä tutussa ja hyväksi koetussa.

Tänään tulivat tilaamani lisäravinteet, joten huomisesta lähtien aineenvaihdunnan pitäisi sitten lähteä oikein kunnolla käyntiin. Jos se ei jo tällä juomisella ole lähtenyt :)

 

Vaikka aamulla sain nukkua hieman pidempään oli minulla koko päivän lievä väsy, mikä vain iltaa kohden kasvoi. Kahvia en kuitenkaan viitsinyt juoda normaalia enempää, ettei yöunet mene. Illalla ilmaantui myös päänsärky, mutta sen sain onneksi selätettyä särkylääkkeellä.

 

Tästäkin päivästä jäi vielä positiivinen maku tuosta väsymyksestä huolimatta. Huomenna onkin sitten taas aamuaerobisen vuoro, katsotaan kuinka ne sykkeet tälläkertaa pysyy :)