No niin, eipä se aamuherätys ihan kivuttomasti mennyt, mutta aamulenkki piristi totuttuun tapaan. En kävellyt, niinkuin ohje on, vaan vedin hieman peruskuntolenkkiä kevyemmän "hölkän" syke 135-145. Kunto on päässyt taas niin romahtamaan, ettei sitä oikein hölkäksikään voinut sanoa, ja pahimmissa ylämäissä palanmatkaa piti kävelläkin, ettei syke liikaa noussut. Kaikenkaikkiaan kuitenkin näissä maastoissa melko jouhevaa menoa koko matkan, mutta nyhän alla olikin illan hiilihydraattitankkaus. Varmasti jatkossa syke heittelee hurjasti. Ennen lenkkiä vielä tsekkasin tarkan lähtöpainon 65,1kg ja sen jälkeen mittailin lähtö mitat; olkavarsi 30,5cm, vyötärö 83cm, lantio 101cm ja reisi 62cm

Aamupala oli kyllä melkoista jankkia ja kun aikataulu vähän pissi, niin meinasi ihan huono olo tulla syödessä. Ehdin kuitenkin ajoissa harjoitukseen. Päivällä Fitfarmin foorumia selatessani tajusin, että olin unohtanut aamupalasta keltuaisen. No niin, läskiksihän koko homma heti meni ;), huomenna uusi yritys sen suhteen.

 

Kolme tuntia aamupalan jälkeen ei vielä ollut ollenkaan nälkä, mutta ohje ruokailuvälistä 2,5-4h pakotti syömään. Lounaallakaan reilun kolmen tunnin jälkeen ei vielä nälättänyt, kahvia olisi tarvinnut välillä juoda, että olisi jaksanut lukea paremmin. Lounaan määrä oli mielstäni oikein riittävä, hyvin samaa luokkaa ja laatua kuin normaalistikin syön. Paitsi 15g öljyä! En voi käsittää... Ja lounaassakin tuli kämmi. Olisi pitänyt syödä hedelmä, mutta minä söin tomaatin, joka ei ohjeiden mukaan vihannekseksi kelvannut, koska on hedelmä? Noo, mitäs pienistä!

Lounaan jälkeen kahvia sitten joinkin ja silloinhan se makeahammas muistutti olemassaolostaan :D

 

Treenit aloitin kotijumpalla. Josko vähän herättelisi lihaskuntoa ennen kuin menee salille asti. Ihan yllätyin kuinka rankka tuo omalla painolla tehty lihasjumppakin oli. Totta kai intensiteetistä se on kiinni, teki sitten mitä tahansa. Ilma on tänään ollut upea, niin vähän harmitti, ettei voinut lähteä juoksemaan. Mutta mennään nyt niin ohjelman mukaan kuin vain hajamielisyydeltäni pystytään! Viikonloppuna sitten ylimääräinen juoksu jos voimia riittää :)

 

Päivällinenkin oli oeikein sopivan kokoinen pastan kanssa, mutta en kyllä ymmärrä miten sitä jakaisi hiilarinsa perunana syödä (250g)! Senverran hyvin olin lihan maustanut, että vettäkin kului melkein litra aterialla :)

 

Ja illalla sitten pieniä valmisteluita huomisiin eväisiin ja iltapala.

 

Kaikki päivän ateriat ovat olleet kyllä todella täyttäviä, ei kyllä enempää jaksaisi ja aamupala varsinkin oli paljon tykimpi kuin olen tottunut syömään. Foorumilta valuneiden tornareiden perusteella ruokamääriä tästä sitten pikkuhiljaa pudotellaan, niin katsotaan, milloin annokset eivät enää riitäkään täyttämään mahaa. Sitä odotellessa, tänään ei ainakaan nälkä kurnaissut. Lukemiset jäivät vähän turhan vähälle, kun liian tohkeissani tuota Foorumia selailin. Mutta huomenna on lepopäivä, eli vain aamuaerobinen lenkki, niin sittenpä pitäisi iltapäivästä saada paljon aikaan lukujenkin saralla.

 

Tässä nyt näitä ensimmäisen päivän fiiliksiä. Ei mene varmasti montaakaan päivää, kun jo rupeaa päivitykset suppenemaan ja ehkäpä jotain jäämään välistäkin. Toivottavasti kuitenkin ohjelmasta pidetään kiinni :D

 

Mutta nyt hyvillä mielin nukkumaan!