No niin, pari päivää tuossa meni vähän harakoille.

Torstaina nukuin pitkiksi ja jäi aamuaerobinen väliin, aamupalalta ja välipalalta unohdin osan. Muuten päivä meni mukavasta lepopäivästä, mutta valvoin aivan liian myöhälle.

Perjantaina tulikin sitten otettua turhan pitkät päiväunet korvaamaan lyhyitä yöunia, ja ateriavälit venyi, enkä jaksanut valvoa iltapalaan saakka. Koska kotitreenit tuntuvat niin kevyiltä tein ne molemmat putkeen, eikä siihenkään mennyt kuin 50 min.

 

Koska eilinen venyi niin myöhälle, tänään heräsin vasta 10. Aamuaerobiseksi tein kauppareissun ja aamupalan pääsin syömään sitten vasta 12 aikaan. Salilla kävin tekemässä treenin ja se tuntui yllättävän kevyeltä. Toki painojen kanssa olisi voinut olla ronskimpi, mutta koska tein ohjelmaa ensimmäistä kertaa piti ottaa varman päälle. Nyt olisi vielä välipala ja iltapala syötäväksi, mutta olisin jo valmis menemään nukkumaan.

 

Eilen olisi kovasti tehnyt mieli jotain herkkuja, mutta onneksi mielihalu meni aika nopeasti ohi. Kaupassa käynti karkkiostoksilla ei toki käynyt mielessäkään. Ihmettelenkin missä se aina mainostamani jälkuruokavatsa nyt on? Aina ennen vaikka kuinka ähkyyn olisi itsensä syönyt, niin silti olisi jotain makeaa päälle pystynyt syömään. Nyt ei kyllä voi ajatella sellaista. Onneksi kokoajan on niin täysi olo, ettei kyllä pystyisi syömäänkään mitään ylimääräistä.

 

Huomenaamulla olisi viikon viimeinen aamuaerobinen, sen torstain paikoksi. Ja sittenhän se alkaakin jo uusi viikko ja uudet kujeet. Kiireinen viikko tulossa, ja haasteita dietin aikataulutukseen tulee olemaan. "Jännityksellä" odotellaan sitä ja tietenkin maanantaiaamun puntarilla käyntiä.