Kaksi viimeviikkoa on ollut todella kiireiset. Ruokavälit, lähinnä aamupalan ja lounaan väli, on lähes joka arkipäivä venynyt viiteen tuntiin. Liikkua en ole ehtinyt lähes yhtään. Kahdessa viikossa yksi hölköttely lenkki, yksi kunnon juoksulenkki,  kaksi lähes kolmen tunnin hiihtohissuttelua, ja hölköttely salille ja takaisin. 5 aerobista siis 8 sijaan. Lihaskuntoa olen tehnyt vain yhden kunnon hikitreenin, toinen salikerta oli oudolla salilla, eikä tehoja saanut irti millään.Oikeat painot puuttivat tai laitteet olivat epäkunnossa ja säveltämiseen meni aivan liikaa aikaa, ja motivaatiokin siinä meni. Vielä lisäksi tein yhden omapäisen kahvakuulatreenin. Eli vain 3 treeniä 8 sijaan :(

Positiivisena puolena ruokailujen sisältöpuoli on ollut kunnossa koko kaksiviikkoisen. Tankkauspäivänkin vedin täysin ohjeiden mukaan, tosin tuolloin se aamupalan ja seuraavan aterian väli tosiaan venyi... lähes seitsemään tuntiin... Päivän hereilläolotunnit oli kokonaisuudessaan 24, joten ihan "hyväkin" niin riitti aterioita koko hereilläoloajaksi. Seuraavana päivä olikin sitten senverran lyhyt, että aterioita ehti syödä vain kolme viiden sijaan ja vielä seuraavanakaan päivänä en välipalaa "ehtinyt" syömään.

Kiireaikataulun vuoksi en myöskään punnituspäivinä päässyt omalle puntarille, niin painonpudotuksesta minulla ei ole käsitystä. Viikko neljä alkoi oikein totaalisella masennuksella, kun puntari näytti yli aloituspainon. Elä toivossa, että puntarien välinen ero selittää sen. Mittailutkin tuottiavat ankaran pettymyksen, kun joka mittaan oli tullut lisää! En voi ymmärtää. Edellisenä iltana olin kyllä käynyt salilla, mutta ei se nyt niin paljoa ollut voinut vaikuttaa, kun ei sekään nyt mikään verenmakusuussa -treeni ollut. Ensimmäisen ja toisen maanantain välinen pudotus oli 0,4kg, mutta huomisaamua taas odotan innolla, kun ehdin omalle puntarille.

 

Pääsiäisenä oltiin tosiaan lapissa hiihtämässä. Kelit olivat todella mahtavat. Pikaloma tuli kyllä tarpeeseen, enkä sinne edes tietokonetta ottanut mukaan häiritsemään. Muut söivät pääsiäisherkkuja ja karkkiakin oli koko ajan kipossa pöydällä. Minä pysyin lujana ja tyydyin nuuhkimaan. En edes sitä yhtä itselleni lupaamaani suklaamunaa syönyt. Osan ruoista punnitsin vähän sinnepäin, kun en ihan kaikkea tehnyt itse. Muut kun söivät mitä söivät, mutta osin ottivat lihan suhteen minutkin huomioon :)

 

Vielä viikko on siis SD:tä jälkellä. Se saattaa tuntu pitkältä, sillä minulla on "lomaa" keskiviikosta sunnuntaihin. Hyvä siis, että vielä on tiukat ohjeet joiden mukaan syödä. Jos ensiviikko olisi ensimmäinen ruoan puolesta vapaa viikko, olisi varmasti hirveät kiusaukset syödä sitä sun tätä. Varsinkin kun suurin osa ajasta menee tenttikirjojen ääressä.

 

Mielenkiinto SD:tä kohtaan on taas näinä kahtena viimeviikkon mennyt vuoristorataa. Välillä on intoa piukassa ja välillä tekee mieli heittää keittiövaa'alla vesilintua. Ainakin odotan sitä, että aamupalalla saan taas ruisleipää. Myös kaiken laisia herkkuruokia odotan. Kuten nuudelikanavokkia kookosmaidolla, omnomnom! Mitään roskaruokaa en kuitenkaan rupea dietin jälkeen syömään ja sipsit, karkit ja leivokset ovat pannassa vielä juhannukseen. Hiilareita ruokavalioon lisätään urakalla, että pitkät juoksulenkit sujuvat taas.

 

Vähän mietin, että pitäisikö ottaa tuo SD Extra, kun sen saisi SD:n käyneenä halvemmalla, mutta tähän perään en sitä pysty vetämään tuon juoksutavoitteen vuoksi. Ehkä juoksun jälkeen sitten voisi vielä tiristellä viimeisiä traaneja ihonalta ennen rantakelejä :D Minä kun en rannalle mene juuri ennen kuin heinäkuussa...

 

Tässä vähän väsyneitä mietteitä siis viimeviikoista, ja huomenna sitten tuleekin joko maansamyynyttä angstia tai hirmuista onnistumisen lällätystä..