No kylläpä siinä vain aika paljon aikaa vierähti keittiössä tänään, mutta nyt on perjantaille saakka lämpimät ruuat valmiina. Suunnitteluun ja säätämiseen meni ehkä suurin osa aikaa, mutta jos minut tuntee, niin se ei ole mikään uutinen :P

Paistoin kanaa ja naudan jauhelihaa ja lisäsin joukkoon sipulia ja vihreää paprikaa kuutioina. Ja hirmusti mausteita päälle mm. suolaa, chilijauhetta, paprikajauhetta, mustapippuria, basilikaa. Ja hyvältä maistui, kun tottahan sitä vähän piti maistaa.

Ja sitten punnittiin annoksia rasioihin. Osaa piti pakastaakin, ettei jääkaappi olisi täysin täysi rasioista. Piti myös kirjata paperille kunkin päivän ateriat eri komponentteineen, että pysyin perässä, mitä on valmiina ja koska pitää käydä kaupassa seuraavan kerran.


Keittiössä kului aikaa myös jääkaapin siivoukseen. Pitkin päivää olen syönyt sieltä pois kaikkea, mitä dietin aikana ei saa syödä. Vähän porkkanaa, ruisleipää, kanapaistosta ja maidon loput. Niin ja iltaruoan kyytipoikana kevään viimeinen siideri. Alkoholi on minulla pannassa, ei vain dietin ajan, vaan toukokuun loppuun saakka juoksutavoitteiden vuoksi.


Nyt vain äkkiä nukkumaan, että jaksaa aamulla nousta aamuaerobiselle. Aamulenkkejä olen tehnyt muutenkin, mutta turhan usein on tullut siirrettyä herätystä vain eteenpäin ja käännettyä kylkeä. Nyt on vain noustava!