On tämä kevät taas omapäinen... Pääsiäinen oli lämpöisempi kuin vappu!

Kovasti jo haluttaisi lenkkeilemään vähän kevyemmässä varustuksessa, mutta kyllä eilenillalla ainakin olisi melkein toppatakkia tarvinnut. Kävin vain 50min kävelyllä ja melkein teki kyllä mieli laitta juoksuksi, kun oli niin kylmä. Lenkkiseura oli kuitenkin rattaiden kanssa liikenteessä, niin se ei ollut vaihtoehto tälläkertaa.

 

Suklaanhimo on ollut taas paripäivää niin valtaisa, että oksat pois. Eilen iltapalaksi söinkin sitten Leaderin So Lo-Carb tuplasuklaa proteiinipatukan, joka kyllä melkein olisi karkiksi laskettavissa. Tuohan ei SD:ssä olisi kelvannut edes välipalaksi runsaan hiilihydrattimääränsä vuoksi. Mutta näin vähän höllennettynä saa luvan kelvata.

Mieliala on muuten nyt ollut paljon parempi, kun luovuintuon SD:n ohjeiden noudattamisesta. Vaikkei se missään vaiheessa varsin huonokaan ollut, mutta kuitenkin. Olen vähän tavoistani poiketen seuraillut myös aamupainoa ja siinä on heti alannut tapahtumaan. Selkeästi minun elimistö SD:llä meni säästöliekille eikä sitä edes tankkauspäivä avannut. Näin on siis parempi.

 

Yritin tuohon oikeaan palkkiin laittaa painon seurantaa, mutta ne eivät suostu menemään julkaisujärjestykseen. Hmm.. tutkitaan mitä asialle voisi vielä tehdä.

 

Tällepäivälle on suunnitelmissa päiväsali ja jaksamisen mukaan illalla vielä vauhtilenkki. Siinä taas yksi asia mitä SD:n aikana kovasti odotin -- kunnon hikilenkki :D Myös tämä varmasti mielialaan on vaikuttanut...