Lähes vuosi on kulunut ja siihen on mahtunut monen moista. SD ei viime keväänä edennyt aivan loppuun saakka, tekosyinä aikataulu ongelmat ja pettymys tulostahtiin. Terveellinen vapaa ruokavalio kuitenkin piti painon melko samoissa aina elokuulle saakka. Toukokuussa juoksin puolimaratonin ja touko-kesäkuun vaihteessa maratonin. Ei mitään päätähuimaavia tuloksia, mutta harjoitteluun nähden hyvin meni.

Elokuu oli töissä henkisesti raskas ja töiden päätyttyä palattuani opiskelujen pariin herkuttelu lähti taas hieman käsistä. Kiloja kertyi pikkuhiljaa, mutta ei pahasti.

Jouluna sitten päätin antaa SD:lle uuden mahdollisuuden. Viikko meni hyvin, sitten menin lomalle vanhempien luokse, ja siellä se lipsuminen taas alkoi ja vuodenvaihde meni jälleen ankarasti herkutellen.


Mitään uudenvuoden lupauksia en tehnyt, mutta päätin viettää teemavuoden. Tipaton-tammikuu, herkuton-helmikuu...

Tammikuun puolessavälissä aloitin SD:n uudelleen. Lähtöpaino silloin oli 63,4kg. Ruoan valmistus ja annosten teko sujui huomattavasti ensimmäsitä SD:tä joutuisammin ja järkevämmin, ehkä niitä ohjeita on alitajuisesti miettinyt tässä tämän vuoden verran. Viikko 3 jäi treenittömäksi, joten päätin tuplata sen ja nyt ollaan menossa viikolla 6. Tulokset eivät edelleenkään ole olleet ilmiömäisiä, mutta koska nälkää ei juurikaan ole ollut päätin nyt jatkaa vielä toistaiseksi tämän viikon jälkeen aina viikkoja 4-5-6, kunnes kyllästyn tai pääsen tavoitepainooni, joksi asetin 55,0kg. Tämän viikon jälkeen myös palaan enemmän juoksuun ja omanmielenmukaiseen salitreeniin. Ei sillä, ettenkö olisi tykännyt tästä SD:n salitreenistä, mutta se on vain suositulla salilla ajoittain vaikea toteuttaa tehokkaasti.

Vähän mietin myös osallistumista tuohon huhtikuussa starttaavaan bikini challengeen, mutta en teidä olenko valmis investoimaan siihen 100e...

Katsotaan nyt kuinka usein tänne tulee päiviteltyä, mutta jos joku tätä nyt ylipäätään on lukenut, niin väliaikatietoja :D